RO-ZEN SISTERS

VRIJDAG 15 JULI EN ZATERDAG 16 JULI 2022

De twee zussen Renee en Robin hebben de droom of beter gezegd hebben het hun doel gemaakt om in de line-up te staan met “the big boys''

De liefde voor muziek kwam bij beiden al vroeg. Robin was zeven en Renee was twaalf toen ze voor het eerst samen het podium deelden.

NAAR DE TICKETS
Opgroeiend kozen de zussen hun eigen pad wat leidde tot de dansacademie voor Renee en een muziekstudie voor Robin. Nadat ze allebei hun hbo-diploma hadden behaald, lag de focus voor Renee op haar zangcarrière en begon Robin met het produceren van muziek en Dj-ing.
Het was alleen maar logisch om weer het podium te delen en het Pop-House duo RO-ZEN werd gecreëerd voor de wereld om te zien en te horen. Vanaf het moment dat RO-ZEN een feit werd, hebben de zussen mensen in Nederland en Europa overtuigd van hun muzikale vaardigheden. Ze zijn nu op weg om de rest van de wereld kennis te laten maken met het blonde zusterduo RO-ZEN.
De combinatie van de krachtige live vocals van Renee en de opzwepende beats van Robin maken RO-ZEN een geweldige aanvulling op elke line-up. "Hef je handen op, sluit je ogen, wees gelukkig en laat onze muziek de controle overnemen"
TICKETS