TICKET SHOP

Beste vrienden van Lekker & Live,


Met pijn in ons hart hebben wij gisteren het onvermijdelijke besluit genomen om Lekker & Live nogmaals te verplaatsen: naar 2023!
Ons team heeft de afgelopen maanden bergen werk verzet om het festival eindelijk door te laten gaan. Ondanks de medewerking van de gemeente Barendrecht om terug te kunnen keren naar de oorspronkelijke locatie bij de Kleine Duiker, bleek de opgelopen vertraging onoverkomelijke problemen op te leveren. De combinatie van personeel- en materiaaltekort bij de leveranciers in de festivalindustrie maakten het voor ons uiteindelijk onmogelijk.
De teleurstelling aan onze kant is enorm, maar we gaan zeker niet bij de pakken neerzetten. Vanaf volgende week gaan wij vol gas aan de slag voor de editie van 2023. De komende weken zullen wij jullie via onze socials of per email op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Inmiddels zijn wij al in overleg met het management van de artiesten om deze vervelende kwestie op te lossen en de blik te richten op volgend jaar. Dus schrijf in potlood alvast 7 en 8 juli als mogelijke datum in de agenda voor Lekker & Live 2023.
De manier waarop Barendrecht vanaf het eerste moment Lekker en Live omarmde geeft ons de energie om er vol tegenaan te gaan!
TICKETS