VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN


Allereerst willen we jullie enorm bedanken dat jullie een ticket voor Lekker & Live hebben aangeschaft. Omdat we dit jaar niet kunnen laten zien wat we voor jullie in petto hadden, hebben we gezocht naar een oplossing waar iedereen mee kan leven. We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt. Hieronder hebben we de meest voorkomende onder elkaar gezet. Klik op de vraag en vind het antwoord.
Gaat Lekker & Live 2020 door?
Met pijn in ons hart moeten wij vertellen dat Lekker & Live 2020 niet kan plaatsvinden op 17 & 18 juli 2020, daarbij hebben we wel een nieuwe datum gevonden! De nieuwe editie van Lekker & Live zal plaatsvinden op 16 & 17 juli 2021 in Barendrecht.
Wat gebeurt er met mijn ticket(s) voor Lekker & Live?
Al een kaart gekocht voor Lekker & Live? Dan blijft jouw ticket geldig voor de eerstvolgende editie van Lekker & Live in 2021. Je hoeft hier niks voor te doen, behalve je ticket goed bewaren en volgend jaar meenemen naar Lekker & Live. Door het behouden van je ticket steun je de culturele sector en draag je bij aan het www.bewaarjeticket.nl initiatief.
Zijn mijn locker-, shuttle- en consumptietickets ook geldig voor de nieuwe editie?
Ja, alle locker-, shuttle- en consumptietickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
Wanneer zal de volgende editie van Lekker & Live plaatsvinden?
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli 2021 zal de volgende editie van Lekker & Live plaatsvinden in Barendrecht.
Blijft de programmering hetzelfde?
We blijven in contact met alle agencies van de artiesten en proberen tot de beste oplossing te komen. Zoals het er nu naar uitziet, zullen we de gehele line-up meenemen naar Lekker & Live 2021.
Kan ik per ticket kiezen voor de voucher optie, of geldt dat direct voor al mijn aangeschafte tickets?
Per ordernummer dien je dezelfde keuze te maken. Je maakt dus 1 keuze voor de gehele order.
Ik wil graag mijn geld terug, waar kan ik dit aanvragen?
Weet je zeker dat je geen ticket voor Lekker & Live 2021 wil? Zo steun je niet alleen de organisatie maar ook de artiesten, ZZPers, podiumbouwers, creatieven, leveranciers, licht- en geluidmannen en al het andere personeel achter de schermen. Kijk op www.bewaarjeticket.nl oor meer informatie rondom het #bewaarjeticket initiatief. Wil je toch een restitutie aanvragen, dan kan dat natuurlijk ook.
Kan ik mijn ticket(s) ook doneren aan de organisatie?
Zeker! Bij het aanvragen van een restitutie kun je aangeven om (een deel van) je order te doneren. We zullen je erg dankbaar zijn!
Wanneer wordt de refund vergoed?
Wij doen ons uiterste best om tickets zo snel mogelijk te vergoeden en houden ons hierbij aan de regels van de ACM. Meer informatie hierover vind je op www.bewaarjeticket.nl/regeling.
Staat je vraag er niet bij?
Stuur dan een mail naar info@lekkerenlive.nl
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA EN MIS NIETS!